Zoeken naar spido rotterdam

spido rotterdam
 
 
Spido Rotterdam.
Op de A-16 neemt u de afrit centrum 25 en blijft de weg langs de Maas volgen tot de Erasmusbrug, hier gaat u nog even rechtdoor tot de volgende stoplichten, daar gaat u linksaf en de eerste weer links, u volgt de weg en ziet het kantoor van Spido al liggen. Grotere kaart weergeven. Toiletten per schip.: per schip ca. 5 dames en 5 herentoiletten. Bar, catering, videopresentatie, meertalige uitleg. Gids en chauffeur, gratis entree en consumptie, afvaarten bij een minimum aantal van 20 personen. Bij grootschalige evenementen kan het vaarschema gewijzigd worden. Chauffeur krijgt commissie. Vaart niet op.: 1e kerstdag en nieuwjaarsdag. Tijdens grootschalige evenementen zoals het Zomercarnaval en de Wereldhavendagen en tijdens schoolvakanties kan het vaarschema gewijzigd worden. Prijzen 2018 p/p: Log in. Havenrondvaart 75 minuten volwassenen. Havenrondvaart 75 minuten kinderen 4 t/m 11. Koffie met appelgebak aan boord. Lunches aan boord vanaf alleen mogelijk in het laagseizoen en altijd op aanvraag. Maritieme Lunchtas vanaf. LET OP: Genoemde prijzen kunnen afwijken, voor een prijsopgave altijd contact opnemen met de paginahouder. halte voor de deur. Hop-On Hop-Off, Rotterdam-tour met rode dubbeldekker. afstand ca.05, km. Restaurant Biblio, het best bewaarde geheim van Rotterdam.
Rondje Rotterdam Rederij Spido.
Winkelen in Rotterdam. Vind hier uw antwoord. Meest gestelde vragen. Lekker hapje eten, drinken en meer. Uitgaan in Rotterdam. En volg ons op.: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Aanrader voor Kinderen. 2018 Spido Website ontwikkeling BLiS Digital Agency Boerenjongens.
Spido Rotterdam Openingsuren, prijzen, tijden.
Jaarlijks maken 500.000 bezoekers een rondvaart door de havens en daardoor is Spido een begrip voor Rotterdam en omstreken. De hypermoderne schepen van de Spido nemen je mee op een rondvaart door de imposante haven van Rotterdam, één van de grootste havens ter wereld.
Spido Rotterdam Tourist Information.
De toelichting is in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Spido bevindt zich in het Scheepvaartkwartier Maritiem District, op 5 minuten lopen van metro en tramstation Leuvehaven. Zowel autos als bussen kunnen parkeren bij Spido. 25% korting op een havenrondvaart van 75 minuten met de Rotterdam Welcome Card.
Spido Havenrondvaart.
Tot 2, korting. Spido verwelkomt je graag aan boord voor een ontdekkingstocht door de havens van Rotterdam. Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in een ANWB-winkel. Aan de voet van de Erasmusbrug vaart Spido vrijwel dagelijks uit voor een verrassende rondvaart.
Spido Wikipedia.
Spido is een rondvaartbedrijf dat voornamelijk rondvaarten in de haven van Rotterdam organiseert. Spido is een bekende toeristische attractie in Rotterdam. Dagelijks organiseert het bedrijf vanaf de afvaartplaats aan het Willemsplein aan de voet van de Erasmusbrug centrumzijde rondvaarten door de havens van Rotterdam en omgeving.

Contacteer ons