Op zoek naar stroom rotterdam?

stroom rotterdam
 
 
Stroom Rotterdam in Rotterdam Bruidssuite Trouwen.nl.
STROOM Rotterdam is zo'n' bijzondere plek waar dit allemaal kan. Je kunt elkaar het Ja-woord kan geven voor de ambtenaar, je kunt er dineren, BBQ'en' op het dakterras, borrelen, feesten, dansen. STROOM is gevestigd in een voormalige energiecentrale. Hier wordt industriële schoonheid gecombineerd met de warmte van mooie vingtage.
Hotel Stroom in Rotterdam Nederland Reviewcijfer: 7.9 Zoover.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Stroom in Rotterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Stroom zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Brasserie STROOM Rotterdam Tourist Information.
local_play Bestel tickets. Home Locaties Brasserie STROOM Brasserie STROOM. Brasserie / Lunchroom, Kerst, Restaurant. In een voormalige elektriciteitscentrale in het Lloydkwartier bevindt zich naast boutique hotel STROOM Rotterdam de gelijknamige brasserie. Hier kan gedurende de dag worden ontbeten, gebruncht, geluncht of gedineerd.
Stroom Rotterdam De locatie waar je energie van krijgt.
Voel de spanning van de oude energiecentrale in STROOM Rotterdam. Deze locatie aan de voet van de Euromast in het Lloydkwartier heeft u heel veel te bieden. Ooit werd hier de energie van de stad opgewekt. Nu is STROOM een origineel en eigentijds concept met een boeiende mix van industriële architectuur, strakke lijnen en zachte retro-elementen.
STROOM Rotterdam Startpagina Facebook.
Bekijk meer van STROOM Rotterdam op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van STROOM Rotterdam op Facebook. Nieuw account maken. INFO STROOM ROTTERDAM. STROOM Rotterdam hotel brasserie. OPEN ELKE DAG VAN DE WEEK VAN 7 TOT 22 UUR. Dit is geen standaard hotel, restaurant of bar.
STROOM ROTTERDAM Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Beste gast van hotel STROOM Rotterdam, Tussen 18.00 uur en 09.00 uur is het vrij parkeren op de Lloydpier en de Lloydstraat voor hotel STROOM circa 30 plaatsen aan beide zijden van de straat. Betaald parkeren kan op straat Meer.
Ben je een mens of een robot? trivago.
Neem contact met ons op via: info@trivago.nl. In een ogenblik zult u worden teruggeleid naar trivago. Kies uw land. Kesselstraße 5 7, 40221 Düsseldorf, Duitsland. Mobiele apps vind je hotel onderweg. trivago Hotel Manager voor hoteliers. Copyright 2019 trivago Alle rechten voorbehouden.
Stroom Rotterdam in Rotterdam ThePerfectWedding.nl. icons. icons.
Robuust monument STROOM was vroeger een robuuste elektriciteitsfabriek op een rauwe havenpier. Nu is het een urban boutiquehotel in het upcoming Lloydkwartier, een populaire woon en werkplek in Rotterdam. STROOM heeft een hotel, brasserie, bakkerij, verswinkel en natuurlijk prachtige ruimtes om een feest te geven.

Contacteer ons