Zoeken naar hotel groningen centrum

hotel groningen centrum
 
 
Overnachten in een hotel in Groningen Weekendjeweg.nl.
City Hotel Groningen. City Hotel Groningen 8.3 10 483 beoordelingen 483. In het centrum van Groningen, vlakbij de Martinitoren. Prijs per kamer excl. 1 nacht, excl. vanaf 86, 00. Prijs per kamer excl. 1 nacht, excl. Best Western Hotel Groningen Centre.
DE 10 BESTE hotels in Groningen 2018 met prijzen TripAdvisor.
Gelegenheden worden geclassificeerd door middel van exclusieve TripAdvisor-gegevens, waaronder reizigerswaarderingen, bevestigde beschikbaarheid van onze partners, prijzen, boekingspopulariteit, locatie en persoonlijke gebruikersvoorkeuren. Eerst gelegenheden bekijken die het dichtst bij het centrum liggen met bevestigde beschikbaarheid voor je data van onze partners. Houd je van besparen? We doorzoeken tot 200 websites, zodat jij kan profiteren van kortingen tot 30%. Lijst wordt bijgewerkt. The Student Hotel Groningen.
Hotels in het centrum in Groningen.
Je wandelt naar alle hoogtepunten en kunt tussendoor zo even naar je kamer. En s avonds duik je een leuk restaurant of een gezellige kroeg in en je bent snel weer terug in je hotel in het centrum in Groningen. Filter hotels in Groningen.
KiyOh KiyOh Widget. Widget.
8 6., 1833 Beoordelingen. goede prijs en mooi dat je pas betaalt in het hotel. goede prijs en mooi dat je pas betaalt in het hotel. goede prijs en mooi dat je pas betaalt in het hotel. goede prijs en mooi dat je pas betaalt in het hotel. 24/06/2018 meer. Snelle en duidelijke info en service. Snelle en duidelijke info en service. Snelle en duidelijke info en service. Snelle en duidelijke info en service. Evert 19/06/2018 meer. kiyoh.
De 10 beste goedkope hotels nabij Grote Markt Hotels.com.
Als je Grote Markt met het hele gezin of een grote groep bezoekt, bekijk dan zeker de kameropties en voorzieningen die we voor elk hotel aangeven, zodat je eenvoudiger het ideale hotel kunt vinden. Op dit moment is Puur Geluk het populairste hotel in Groningen op onze site.
Best Western Hotel Groningen Centre.
In het centrum van de stad Groningen ligt op een zeer gunstige locatie Best Western Hotel Groningen Centre. Het hotel beschikt over 77 comfortabele hotelkamers en 6 volledig ingerichte appartementen. Door de ideale ligging van het hotel, net binnen de stadsgrachten en op slechts 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en het Groninger Museum, is dit de perfecte plek voor een bezoek aan Groningen.
De 30 beste hotels in Groningen Prijzen vanaf 54.
Best Western Hotel Groningen Centre. Best Western Hotel Groningen Centre ligt op wandelafstand van het bruisende centrum van Groningen, Oosterpoort en het centraal station. Het biedt moderne accommodatie met gratis WiFi. Zeer vriendelijk personeel en een zeer hoede lihging voor de prijs.Ontbijt ook super.
Een overzicht van hotels in stad Groningen.
Groningen Airport Eelde. grote kaart Selecteer een gebied of regio. google map met vestigingen. Best Western Hotel Restaurant Aduard. Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. Apollo Hotel Groningen. Best Western Hotel Groningen Centre. Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. City Hotel Groningen.

Contacteer ons