Resultaten voor hotel arena amsterdam

hotel arena amsterdam
 
 
Hotel Arena Amsterdam.
Hotel Arena is een buitengewoon stadshotel met diepe wortels in Amsterdam en met haar voeten in het gras van het Oosterpark. In de groene beschutting van ons monumentale pand vieren we de contrasten die Amsterdam kleuren. Stimuleren we bijzondere ontmoetingen tussen gewone mensen en gewone ontmoetingen tussen bijzondere mensen.
KiyOh Widget.
Harrie 02/12/2018 meer. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel.
Hotel Arena Amsterdam.
23 NOVEMBER T/M 5 DECEMBER. KERST VIEREN IN PARK CAFÉ-RESTAURANT. 24 T/M 26 DECEMBER. TERUG NAAR TOEN X HAPPY FEELINGS. 1092 AA Amsterdam. 31 20 8502400. Privacy en Cookiebeleid. Blijf up-to-date over wat er in en rondom. Hotel Arena gebeurt.
Parkeren Hotel Arena Amsterdam.
Parkeren Hotel Arena Amsterdam. De Hotel Arena is een prachtig hotel gelegen in Amsterdam oost. Je kunt er heerlijk eten en drinken, er is een club en er zijn vaak feesten. Maar waar kun je parkeren? Hotel Arena heeft een eigen parkeergarage.
HOTEL ARENA Amsterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
We keken heel erg uit naar een ietwat luxe-overnachting tijdens ons verblijf in Amsterdam maar Hotel Arena stelde ons zwaar teleur. De kamer was vuil, de douche onpraktisch, de zithoek veel te klein en het uitzicht uit de slaapkamer was ook niet alles; we keken.
Hotel Arena Weekendjeweg.nl.
De 2-persoons kamers van Hotel Arena zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, wekservice, en badkamer met douche, föhn en toilet. Hip en historisch Amsterdam staat altijd garant voor een heerlijk verblijf: tal van musea, winkels en uitgaansgelegenheden kies maar.
Hotel Arena Amsterdam Locaties.nl.
Naast 139 viersterren hotelkamers, vind je in het Hotel Arena het café-restaurant PARK, meeting events studios en een prachtige oude kapel. KAPEL PATIO De kapel is het pronkstuk en het middelpunt van Hotel Arena. De kapel is met haar originele frescos, Koninklijke balustrades en marmeren zuilen een wel heel bijzondere plek in Amsterdam.

Contacteer ons