Meer resultaten voor hotel rome

hotel rome
 
 
Hotel Rome Leuk Goedkoop Hotel in Rome centrum.
Rome is het centrum van de oude wereld, overal vind je monumenten en andere bezienswaardigheden uit de afgelopen twee eeuwen. Om al die locaties te kunnen bezoeken raadt Hotel in Rome aan om voor vertrek de Roma Pass te kopen bij onze partner Tiqets.
DE 10 BESTE hotels in Rome 2018 met prijzen TripAdvisor.
Populaire categorieën in Rome. Goedkope Hotels in Rome. Boetiek Hotel in Rome. Moderne Hotels in Rome. Hotel met Bubbelbad in Rome. Rustige Hotels in Rome. Hotel met Balkon in Rome. Hotel met Ontbijt in Rome. Partyhotel in Rome. Congreshotel in Rome.
De 10 beste goedkope hotels nabij Historisch Centrum van Rome Hotels.com.
Als je daarnaast weet wat voor kwaliteit je wilt, kun je filteren op sterrenclassificatie en onze eigen rating samengesteld door beoordelingen, van gasten van over de hele wereld. Als je Historisch Centrum van Rome met het hele gezin of een grote groep bezoekt, bekijk dan zeker de kameropties en voorzieningen die we voor elk hotel aangeven, zodat je eenvoudiger het ideale hotel kunt vinden.
Hotels in Rome De 30 beste hotels accommodaties in Rome, Italië.
Het Triviho Hotel ligt in Rome, op minder dan 1 km van het Piazza Barberini, en biedt kamers met airconditioning en gratis WiFi. Nieuw hotel, kamers niet te groot typisch voor Rome maar wel modern en in orde qua netheid.
Rome De beste hotels in Rome.
Het hotel heeft een fitnesscentrum en een gastronomisch restaurant met een terras, dat uitkijkt op de straat. Hotel Londra Cargill, Hotel Londra Cargill ligt in een rustige woonwijk in het centrum van Rome, op 10 minuten lopen van de beroemde Via Veneto en de Spaanse Trappen.
Ben je een mens of een robot? trivago.
Neem contact met ons op via: info@trivago.nl. In een ogenblik zult u worden teruggeleid naar trivago. Kies uw land. Kesselstraße 5 7, 40221 Düsseldorf, Duitsland. Mobiele apps vind je hotel onderweg. trivago Hotel Manager voor hoteliers. Copyright 2018 trivago Alle rechten voorbehouden.

Contacteer ons