Meer resultaten voor hotel maastricht centrum

hotel maastricht centrum
 
 
Bastion Hotel Maastricht Centrum hotel Maastricht Nederland TUI.
Om de hoek van t Bassin en de Markt. Bastion Hotel Maastricht ligt midden in het gezellige centrum, in het Sphinxkwartier. Om de hoek ligt t Bassin met knusse terrasjes aan het water en restaurants in de oude kelders aan de kade.
Hotel De la Bourse In het centrum gelegen op de Markt in Maastricht.
U loopt vanuit het hotel rechtstreeks op een van de gezelligste terrassen van Maastricht! Vanuit het hotel bent u in mum van tijd bij de grootste toeristische trekpleisters van de bourgondische stad Maastricht. Ook als u in Maastricht bent voor zaken is de centrale ligging van het hotel ideaal.
Kaboom Hotel Maastricht, een goedkoop budget hotel.
Kaboom Hotel is een uniek boutique design hotel en ligt recht tegenover het station in het stadsdeel Wyck in het centrum van Maastricht. De Markt, het Vrijthof en Onze Lieve Vrouwe plein, zijn slechts op 15 minuten lopen via de Wyckerbrugstraat de Sint Servaasbrug over.
Bastion Hotel Maastricht Centrum 65 83 UPDATED 2018 Prices Reviews The Netherlands TripAdvisor.
All Maastricht Hotels. Maastricht Hotel Deals. Last Minute Hotels in Maastricht. Hotels near Bastion Hotel Maastricht Centrum. By Hotel Type. Maastricht Business Hotels. Romantic Hotels in Maastricht. Maastricht Family Hotels. Maastricht Green Hotels. Maastricht Luxury Hotels. Best Value Hotels in Maastricht.
Hotels in het centrum in Maastricht.
Je wandelt naar alle hoogtepunten en kunt tussendoor zo even naar je kamer. En s avonds duik je een leuk restaurant of een gezellige kroeg in en je bent snel weer terug in je hotel in het centrum in Maastricht. Filter hotels in Maastricht.
Overnachten in een hotel in Maastricht Weekendjeweg.nl.
Bastion Hotel Maastricht Centrum. Bastion Hotel Maastricht Centrum 7.8 10 37 beoordelingen 37. In het centrum van Maastricht. Prijs per kamer excl. 1 nacht, incl. vanaf 98, 50. Prijs per kamer excl. 1 nacht, incl. Hotel Van der Valk Maastricht.
Hotels in Maastricht Bezoek Maastricht. Bezoek Maastricht.
Apart Hotel Randwyck. 6229 EM Maastricht. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Hotel Trash Deluxe. 6211 AT Maastricht. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Stadsherberg de Poshoorn. 6221 BN Maastricht. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Bastion Hotel Maastricht Centrum.
Boutique Hotel Grote Gracht Maastricht.
Tevens biedt Maastricht een enorme hoeveelheid aan monumentale panden en Katholieke architectuur. Na een grote verbouwing opende Boutique Hotel Grote Gracht begin juli 2014 haar deuren. Het monumentale karakter van het pand, met alle oude facetten en details, is bewaard gebleven.

Contacteer ons