Meer resultaten voor ss rotterdam

ss rotterdam
 
 
ss Rotterdam Rotterdam Tourist Information.
local_play Bestel tickets. Home Locaties ss Rotterdam ss Rotterdam. Architectuur, Architectuurtours, Attractie. Het Stoomschip Rotterdam is de grootste oceaanstomer ooit in Nederland gebouwd. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam sinds 1959 vele wereldzeeën bevaren.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Plaats jouw foto van of op het ss Rotterdam op Instagram met hashtag newmemories en wie weet plaatsen wij jouw foto uiteraard met vermelding op het officiële ss Rotterdam Instagram account! Error: Access Token is not valid or has expired.
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Het juiste hotel nog niet gevonden? Bekijk alle gastbeoordelingen voor ss Rotterdam Hotel en Restaurants. Nieuwste beoordelingen voor ss Rotterdam Hotel en Restaurants. Het beste van Rotterdam Klik hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Rotterdam te bekijken.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Vanwege deze stoommachines wordt het schip ook wel SS Rotterdam, met SS van stoomschip, genoemd. Holland-Amerika Lijn bewerken. In de eerste tien jaar zette de HAL de Rotterdam van april tot en met december voornamelijk in op de trans-Atlantische route Rotterdam New York, buiten het seizoen voerde het schip cruises uit.
ss Rotterdam Startpagina Facebook.
Ik bezocht de SS Rotterdam om mijn verjaardag te vieren. Tijdens de high tea kreeg ik van de ober een cadeautje: een heerlijke chocolader eep met daarop natuurlijk de SS Rotterdam. Dit vond ik zeer att ent en ik was dan ook blij verrast!
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Contacteer ons