Resultaten voor mainport hotel rotterdam

mainport hotel rotterdam
 
 
5 Sterren Design Hotel in Rotterdam Centrum Mainport by Inntel Hotels.
Het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam is niet zomaar een hotel. Het is een lifestyle. Het 5-sterren Mainport is uniek gelegen aan de oevers van de Maas, met adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam.
Hotel Mainport Hotel, Rotterdam trivago.nl. trivago. trivago. trivago.
Mainport biedt een wereld aan luxe op een unieke locatie aan het water in het centrum. Elke kamer biedt spa faciliteiten, butler service, gratis internet en gratis toegang tot Spa en Hammam. Mainport geeft toegang tot alle continenten van de wereld. Mainport integreert de invloeden van de wereld door het gehele hotel met Rotterdam als de thuishaven.
Mainport Design Hotel Nederland Rotterdam Booking.com.
Het luxe 5-sterrenhotel Mainport Design Hotel ligt aan de oever van de Maas in het centrum van Rotterdam en biedt gratis WiFi en gratis toegang tot de Spa Haven en Wellnessclub H20, die een overdekt zwembad heeft. Met de metro bent u in 5 minuten bij het centraal station van Rotterdam.
HOTEL MAINPORT ROTTERDAM Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Helaas geen parkeergarage echt in de buurt van het Hotel, wel een betaalbaar valet parking 34 per dag beschikbaar voor Hotel gasten. Antwoord van Experience_Inntel, Guest Relations Manager bij Hotel Mainport Rotterdam Gereageerd 4 dagen geleden. Hartelijk bedankt voor uw beoordeling.
Mainport Design Hotel Weekendjeweg.nl.
Design hotel met uitgebreid wellness centre aan de oevers van de Maas. Mainport Design Hotel is een luxe design hotel met een unieke ligging in het centrum van Rotterdam, aan de oevers van de Maas. Het hotel heeft alle facetten in huis om je een onvergetelijke ervaring te bieden.
KiyOh Widget.
goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel.
Mainport Rotterdam / Inntel Hotels.
Het meest luxe en moderne hotel van Rotterdam is niet zomaar een hotel. Het is een lifestyle. Het 5-sterren Mainport is uniek gelegen aan de oevers van de Maas, met adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam.

Contacteer ons