Meer resultaten voor cocktailbar rotterdam

cocktailbar rotterdam
 
 
Noah Bar Bites.
Onze sfeervolle ark is heel geschikt om borrels te geven. Wij zorgen voor passende hapjes en drankjes. Non-alcoholische drankjes en cocktails serveren we ook. Mocht je een allergie hebben, dan houden wij daar uiteraard rekening mee. 010 213 1766. Wijnhaven 3, 3011 WG Rotterdam.
6 Fijne cocktailbars in Rotterdam.
Wie Rotterdam visualiseert ziet tegenwoordig, naast de Erasmusbrug, tegenwoordig vast ook De Rotterdam aan de binnenkant van zijn ogen, het geweldige pand aan de Wilhelminakade dat getekend werd door Hollands grootste architect Rem Koolhaas. In een van de poten van De Rotterdam in de andere kwamen woningen en kantoren vestigde het nhow Rotterdam hotel, een gigantisch hotel en een afstammeling van de NH-groep.
Ballroom Cafe / Restaurant Witte de Withstraat Rotterdam.
Noah Rotterdam is beste cocktailbar van Nederland Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5.
In het nieuws. Noah Rotterdam is beste cocktailbar van Nederland. Foto: Noah Rotterdam. Donna van der Kolk. 15 JAN 2016. Het bestaat nog geen jaar, maar de Rotterdamse cocktailbar Noah in de Oude Haven is nu al uitgeroepen tot de beste cocktailbar van Nederland.
NY Basement Hotel New York by WestCord.
Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier. Van appetijtelijke appetizers, hoogstandjes van de houtskoolgrill tot mooie gerechten van onze menukaart.
Hotspot Noah Rotterdam: de beste cocktailbar van Nederland FITGIRLCODE.
Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Je leest nu. Hotspot Noah Rotterdam: de beste cocktailbar van Nederland. 0 0 0. De Fit Girls. Hotspot Noah Rotterdam: de beste cocktailbar van Nederland. maart 5, 2016.
Scharrels en Schuim Chickens, Special beers and the finest gins.
s Middags, s avonds en s nachts geen moment dat gegrilde kip tegenstaat. In de nieuwste street food bar van Rotterdam draait alles om gegrilde kip van topkwaliteit. Veertig kippen kunnen tegelijkertijd garen in die stoere rotisserie, de grootste in Nederland verkrijgbaar.
Mad Mick's' Breakaway café Centraal in Rotterdam Cocktails en Pool.
Bij Mad Mick's' Breakaway Café draait het om cocktails, bier, burgers, poolen en uit je dak gaan in Rotterdam. Voor culinaire liflafjes hoef je bij Mad Mick niet aan te kloppen. In de bar zorgen we voor een perfecte service en vrolijke muziek.

Contacteer ons